Tesla_foretag_darker

For bedrifter og organisasjoner

Bærekraftige
mobilitetstjenester

Move About var først i verden med elbiler som en bildelingstjeneste. 10 år senere er vi fremdeles ledende innen bærekraftige mobilitetstjenester. Hos oss får du eksperthjelp til å optimalisere bedriftens kjøretøyflåte med riktig blanding av elektriske biler, elektriske sykler og andre transportmidler. Vi tilbyr også en fullstendig tilpasset mobilitetsløsning med reservasjonssystem, app, kundeservice og nøkkelfri kjøretøystyring.

image

Skreddersydd mobilitetsløsning

Med en pool av elektriske biler, elsykler og elsparkesykler for deling opprettholder organisasjonen din bærekraftig mobilitet med færre biler. Dette er takket være vårt intelligente bestillingssystem som gjør det mulig å bruke elbiler og elsykler optimalt. Vi hjelper deg ganske enkelt å skreddersy en omfattende, brukervennlig og pålitelig løsning som sparer tid, penger og miljø.

Kontakt oss
image

Miljøbevissthet og mobilitet i en løsning

Vi tilbyr en komplett kundeservice og kjøretøyshåndtering med både innvendig og utvendig vask og all annen service, slik at du kun kan fokusere på bare å bestille og kjøre. Med vår oppfølgingsstatistikk kan du se hvordan kjøretøyene brukes og hvordan de enkelte lokasjoner kan optimaliseres ytterligere for å spare på delte ressurser. Det kan ikke være enklere.

Kontakt oss
Offentlig virksomhet

Offentlig virksomhet

Med våre elbilstasjoner opprettholder organisasjonen din mobilitet med færre biler. Dette er takket være vårt intelligente bestillingssystem som gjør det mulig å bruke elbiler og elsykler optimalt. Vi hjelper deg ganske enkelt å skreddersy en omfattende, brukervennlig og pålitelig løsning som sparer tid, penger og miljø.

Boliger og kontorer

Boliger og kontorer

Book elbil like enkelt som å booke møterom. Sammen skaper vi en virkelig moderne livsstil som inkluderer tilgang til en utslippsfri elbilstasjon. Frigjør dyre parkeringsplasser med en palett med elbiler, elsykler, lastebilsykler, scootere og parkeringsløsninger.

Små og store selskaper

Små og store selskaper

Vi leverer både åpne og lukkede stasjonsløsninger til alt fra mindre selskaper til rammeavtaler for store organisasjoner med kontorer over hele Norge (og Sverige). Som bedriftskunde har du også muligheten til å leie fra våre eksisterende stasjoner rundt om i landet. Kostnadseffektivt og enkelt!

image

Slik fungerer det for brukerne dine

Med personlige kontoer bestiller dine brukere gjennom appen vår og låser opp elbiler og elsykler enkelt med telefonen. Som bedriftsmedlem kan firmaet ditt også leie fra våre åpne stasjoner rundt om i landet.

Slik fungerer det
image
image
image
image
image
image
image
image
Jeg godtar