nje-bil-loading

Om Move About

Sammen med våre kunder skal vi gi et bidrag til en bærekraftig fremtid.

Move About er ledende i Norden når det gjelder bærekraftig mobilitet som en tjeneste. Siden starten har vi hele tiden arbeidet med å utnytte teknologi og mobilitetskonsepter for å gi deg løsninger som krever minst mulig energi, produksjonsressurser og offentlige rom samtidig som dine kostnader reduseres.

Move About ble grunnlagt i 2007 og etablerte den første dele-løsningen med kun elbiler allerede i 2008 – den første av sitt slag i verden. Nå er vi først i verden med å utnytte lokalprodusert solenergi til ladning av våre elbiler, elsykler og elsparkesykler i en helhetlig løsning.

image

En bærekraftig fremtid

Sammen med våre kunder gir vi et stort bidrag til en bærekraftig fremtid. Vi tar mobilitet som en tjeneste på alvor og integrerer vår løsning mot offentlig transport og andre bærekraftige transportformer.

image

En egen mobilitetspool for din bedrift

Sammen finner vi den beste kombinasjonen av elbiler, elsykler og andre transportformer for deling i din bedrift; du sparer tid og penger, det er bra for miljøet og medarbeidernes motivasjon. Alle transportalternativer er selvfølgelig tilgjengelig via samme App. Vi leverer hele løsningen og sørger for styring, administrasjon og brukersupport.

For bedrifter
Jeg godtar