kakor_integritet

Informasjonskapsler og integritet

Vi mener sikkerheten til din personlige informasjon når du bruker dette nettstedet er viktig, og vi tar beskyttelsen av din personlige informasjon på alvor. I denne teksten informerer vi derfor om hvordan disse håndteres, hvilke data vi lagrer og som vi kaster.

Innsamling av data
Du kan bruke nettstedet vårt uten å oppgi noen personlig informasjon forutsatt at det ikke er nødvendig å kunne levere produktet eller tjenesten du bestilte. Når vi bruker nettstedet vårt, lagrer vi data på våre servere av forskjellige sikkerhetsgrunner. Denne informasjonen kan inneholde navnet på Internett-leverandøren din, nettstedet du brukte til å koble til nettstedet vårt, nettstedene du besøker fra nettstedet vårt og din IP-adresse. Informasjon kan muligens brukes til å identifisere deg, men vi har ingen måte å bruke den på den måten.

Det ser ut til at vi bruker informasjonen til statistiske formål, men individuelle brukere er anonyme og ikke identifisert. I tilfeller der personopplysninger blir gitt til andre for å tilby produkter eller tjenester som du har bestilt, ta kontakt med deg eller av andre grunner som du har godkjent, bruker vi passende tekniske og organisatoriske metoder for å sikre samsvar med gjeldende regler for personopplysninger.

Bruk av informasjonskapsler
Nettstedet bruker såkalte “Cookies”. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret på harddisken din gjennom nettleseren. De lagrer spesifikk informasjon (som standard språkinnstillinger eller sideinnstillinger) som nettleseren din kan returnere til oss neste gang du besøker nettstedet vårt (avhengig av cookie-levetid).

Vi bruker to kategorier av informasjonskapsler: Informasjonskapsler som er nødvendige av tekniske grunner uten å begrense funksjonaliteten til nettstedet, og valgfrie informasjonskapsler.

Når du besøker nettstedet vårt for første gang, vil et banner vises på siden. Banneret informerer deg om at vi bruker informasjonskapsler og lenker deg til denne siden.

Du kan selvfølgelig bruke nettstedet vårt uten at informasjonskapsler i det hele tatt blir aktivert (inkludert informasjonskapsler av tekniske grunner). I nettleseren din kan du når som helst begrense eller deaktivere bruken av informasjonskapsler. Dette kan imidlertid påvirke funksjonaliteten og brukervennligheten på nettstedet vårt negativt.

Google Analytics
Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google, Inc. (“Google”). Google Analytics bruker informasjonskapsler. Informasjonen som genereres av slike informasjonskapsler gjennom din bruk av nettstedet (inkludert din IP-adresse) vil bli videresendt til og lagret av Google på servere i USA. Google vil bruke denne informasjonen med det formål å evaluere din bruk av nettstedet, sammenstille rapporter om nettstedaktiviteter for nettstedseieren og tilby andre tjenester relatert til aktiviteter på nettstedet og bruken av Internett.

Verken vi eller Google vil knytte IP-adressen din til andre data som Google har. Du kan nekte bruken av informasjonskapsler ved å velge visse innstillinger i nettleseren din, men vær oppmerksom på at hvis du gjør dette, kan det hende du ikke kan bruke funksjonaliteten til nettstedet fullt ut.

HÅNDTERING AV PERSONLIGE DATA I MOVE ABOUT

1. HVA ER PERSONLIGE DATA?
Personlig informasjon er all informasjon som kan kobles direkte eller indirekte til deg, for eksempel navn, førerkort, adresseinformasjon og kontaktinformasjon.

2. HVILKE PERSONLIGE DATA ER VI OMSORG OM DEG OG HVORFOR?
Når du blir medlem av oss og bruker Move Oms tjenester, betyr det at du gir oss noen form for informasjon.

Eksempler på oppgaver vi håndterer,

  • Ditt navn, adresseinformasjon og kontaktinformasjon
  • Førerkortet ditt
  • Betalingsinformasjon
  • Kjør History

Vi trenger denne personlige informasjonen for at vi skal oppfylle vårt engasjement for deg når du bruker tjenestene våre. Informasjonen brukes blant annet til kontinuerlig kommunikasjon med deg og for å kunne ta betalt for tjenestene vi har levert, men også for å imøtekomme de kravene vi har til oss, for eksempel. regnskap og fra vårt forsikringsselskap.

For deg som har registrert et kredittkort, blir informasjonen om kortet ditt lagret direkte hos vår partner, ikke i vårt system. Imidlertid får vi noen data tilbake fra de vi lagrer hos oss, inkludert kortutgivere og de fire siste sifrene.

Vi bruker også anonymiserte data, det vil si statistikk som ikke kan knyttes til en enkeltperson, for å videreutvikle Move Oms tjenester og derved gjøre bærekraftige reiser bedre for flest mulig mennesker.

3. HVORDAN LANGT VI SPAR DINE PERSONLIGE DATA?
Din personlige informasjon lagres så lenge den er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen, som varierer for forskjellige typer informasjon. Generell informasjon om gjennomførte turer lagres normalt så lenge du er medlem av oss og vil bli slettet når du sier opp medlemskapet ditt. Hvis du er medlem gjennom et selskap og avslutter ansettelsen, vil dine personopplysninger normalt bli slettet når du avslutter ansettelsen.

4. HVEM SENDER VI DIN PERSONLIGE DATA?
Din personlige informasjon blir ikke gitt ut til andre mottakere. Ved forsikringsskader sendes imidlertid personopplysninger for skadebehandling. For deg som bedriftsmedlem gir vi normalt også arbeidsgiveren din tilgang til visse personopplysninger relatert til forretningsreiser.

5. HVORDAN BESKYTTER VI PERSONLIGE DATA?
Det er viktig for oss å beskytte personvernet ditt for at du som kunde skal føle deg trygg. Vi fokuserer derfor på sikkerhet. Vi tar skritt for å beskytte informasjonen din i samsvar med kravene i databeskyttelsesforordningen. Dette betyr at vi har prosedyrer og regler for databeskyttelse, f.eks. hvordan vi trygt sender og mottar informasjonen din og sikrer at personalet bare har tilgang til informasjonen de trenger for å utføre arbeidet sitt. Vi logger også hendelser i våre IT-systemer og arkiverer data uten søkbarhet.

6. DIN RETTIGHETER
Du har rett til å be om informasjon om hvilken personlig informasjon vi har lagret om deg.
Du har rett til å få feil informasjon korrigert.
Du har rett til å få dine opplysninger slettet under visse omstendigheter.
Du har også rett til å klage til Datatilsynet, som er tilsynsmyndigheten for behandling av personopplysninger.

Hvis du mener at behandlingen av dine personopplysninger ikke foregår i samsvar med loven om databeskyttelse, kan du kontakte oss, se kontaktinformasjon nedenfor.

7. KONTAKTINFORMASJON
Move About AS (org.nr. 991905421) er ansvarlig for håndtering av personopplysninger av dine personopplysninger. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan dine personopplysninger håndteres, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice i kontortiden på +47 95 80 70 00 eller via e-post til kundeservice@moveabout.no.

Move About AS
Veritasveien 2
1363 Høvik
Norge

For mer informasjon angående GDPR, henviser vi til det svenske Datatilsynets nettsted,
www.datatilsynet.no.

Jeg godtar